Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
EQ
Training
-
op aanvraag

Voorkeursgedrag met DISC

Richard van den Broek
Trainer | Coach
Wereld icoontje voor websites
Linkedin
Email icoontje van een enveloppe
Linkedin
Bel icoontje van een telefoon
Linkedin

DISC (team) training

op aanvraag
Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.
Bedankt!
Je aanmelding is gemaild.
Oeps!
Er is iets misgegaan bij het aanmelden, probeer het nogmaals...
Meld je hieronder aan voor dit programma. Zodra deze verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail.

DISC staat voor Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus en is een model met de gedragsstijlen die je houding richting anderen en je dagelijkse gedrag voorspellen. De methode DISC geeft dus inzicht in onze voorkeuren in gedrag en communicatie. Het is de persoonlijke stijl, onze specifieke manier van doen en geeft inzicht in onze onbewuste drijfveren en onderliggende behoeften.

Wij geloven dat het fundament voor succes ligt in zelfinzicht, in het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je gedrag op de samenwerking.

Persoonlijk Disc profiel

Voorafgaand aan de training kunnen we ervoor kiezen een persoonlijk DISC gedragsprofiel te creëren aan de hand van een digitale vragenlijst.

Het DISC gedragsprofiel is de uitkomst van de DISC analyse. Het is een rapport waarin je voorkeursgedrag en communicatie staat beschreven. Het laat zien wat je kwaliteiten zijn en mogelijke valkuilen en ontwikkelpunten. Die informatie wordt ontleend uit het hoger of lager scoren op een bepaalde stijl.

Individuele training of samen met jouw team.

Door het gebruik van de DISC-methode krijg je inzicht in de voorkeuren voor communicatie, reageren en handelen. Vooral wanneer men onder druk komt te staan, heeft dit veel invloed op ons gedrag. Door meer zelfinzicht te krijgen kan je bewuster invloed uitoefenen op hetgeen je energie geeft en kost.

De DISC training is ook uitermate geschikt voor teams.Tijdens een teamtraining gebruiken we de DISC-methode zodat de teamleden inzicht krijgen in zichzelf, maar ook in de ander. Hoe ga ik om met druk? En hoe is dit voor de ander? En hoe beïnvloedt dit onze samenwerking?

Het resultaat van de (team)dag zal o.a. zijn dat men meer zelfkennis én kennis over elkaar heeft. Op basis van begrip, acceptatie en vertrouwen ontdekt men wat er effectief én ineffectief is in de samenwerking met elkaar op de route naar gezamenlijk resultaat. Daarnaast zal het zorgen voor meer energie en plezier op de werkvloer.

H2 header

Platte tekst

H3 Header

Platte tekst

H4 header

Platte tekst

Quote

H4 header

Platte tekst

H5 header
 • Opsomming punt 1
 • Opsomming punt 2
 • Opsomming punt 3
 • Opsomming punt 4
H5 header
 1. Stap

Platte tekst

Heading H1

Heading H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading H3

Stukje tekst in bold

 • Opsomming - lijst item
 • Opsomming - lijst item
 • Opsomming - lijst item
 1. Opsomming - lijst item
 2. Opsomming - lijst item
 3. Opsomming - lijst item

Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Block Quote
Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Heading H4

Qube Programma's

Qube Programma's

Een kleine impressie

Qube Programma's

Qube Programma's

Andere

programma's

FLOW

The Flow is een nieuwe inner work-out voor je body & mind.

Ondernemers expeditie naar Zuid-Afrika

Ontwikkelingsreis buiten bestaande kaders in een wereld vol Inspriratie zelfreflectie en zingeving.

Chiro | Fysio

Functionele begeleiding bij Boschveld Chiropractie

Teamdag: Effectief samenwerken

Onderscheid jezelf als team en wordt effectiever door letterlijk met elkaar in "verbinding" te komen