Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
EQ
Training
-
op aanvraag

Teamdag: Effectief samenwerken

Bart Viguurs
Trainer | Coach op leiderschap- en teamontwikkeling
Wereld icoontje voor websites
Linkedin
Email icoontje van een enveloppe
Linkedin
Bel icoontje van een telefoon
Linkedin

Van groep naar team!

op aanvraag
Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.
Bedankt!
Je aanmelding is gemaild.
Oeps!
Er is iets misgegaan bij het aanmelden, probeer het nogmaals...
Meld je hieronder aan voor dit programma. Zodra deze verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail.

Rugby als metafoor voor universele ontwikkelprocessen

Het ontdekken en effectief inzetten van je persoonlijke kwaliteiten is geweldig. Een mooie volgende stap is hoe je deze kwaliteiten effectief bundelt in de samenwerking met anderen.

Tijdens de teamdag is het onze missie om jouw team te laten ervaren hoe het voelt om letterlijk en figuurlijk in verbinding te zijn.

Tijdens onze actieve rugbycarrière hebben Richard en ik veel geleerd over wat je als team nodig hebt om succesvol te zijn. We hebben ontdekt dat deze principes uit de rugbysport in combinatie met managementtheorieën universeel zijn toe te passen. In een sportteam train je samen om als team beter te worden voor elke wedstrijd. Deze luxe is er helaas niet voor alle teams. Vragen die wij relevant vinden bij het ontwikkelen van teams zijn: waarom zijn we bij elkaar? Hoe gaan we te werk? En wat voor afspraken maken we samen?

Het herkennen, erkennen en effectief inzetten van elkaars kwaliteiten onderscheidt een team van een groep mensen. Een functionerend team maakt betere beslissingen en is in staat complexe problemen op te lossen.

We creëren bewustwording door ervaringsleren in een uitdagende en veilige omgeving. In de teamdag gaan we daarom ook samen actief trainen op de punten die nodig zijn voor de ontwikkeling.

Aan het eind van de dag zijn we als team in staat onze individuele en teamkwaliteiten te herkennen en effectief in te zetten voor een (nog) beter resultaat. Na afloop van de teamdag evalueren we op basis van de gestelde doelen, het proces én het resultaat.

Ieder team is uniek en daarom zijn onze teamdagen altijd maatwerk. De activiteiten zijn zodanig opgezet dat iedereen op een veilige manier kan meedoen.

Ben jij nieuwsgierig, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

H2 header

Platte tekst

H3 Header

Platte tekst

H4 header

Platte tekst

Quote

H4 header

Platte tekst

H5 header
 • Opsomming punt 1
 • Opsomming punt 2
 • Opsomming punt 3
 • Opsomming punt 4
H5 header
 1. Stap

Platte tekst

Heading H1

Heading H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading H3

Stukje tekst in bold

 • Opsomming - lijst item
 • Opsomming - lijst item
 • Opsomming - lijst item
 1. Opsomming - lijst item
 2. Opsomming - lijst item
 3. Opsomming - lijst item

Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Block Quote
Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Heading H4

Qube Programma's

Qube Programma's

Andere

programma's

FLOW

The Flow is een nieuwe inner work-out voor je body & mind.

Ondernemers expeditie naar Zuid-Afrika

Ontwikkelingsreis buiten bestaande kaders in een wereld vol Inspriratie zelfreflectie en zingeving.

Chiro | Fysio

Functionele begeleiding bij Boschveld Chiropractie

Voorkeursgedrag met DISC

Verhoog jouw persoonlijke effectiviteit in de samenwerking