Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
FQ
Therapie
-
Op vrijdagen

Chiro | Fysio

ontmoet ons in qube

Op vrijdagen
Boschveld Chiropractie is expert op het gebied van de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat.
Bedankt!
Je aanmelding is gemaild.
Oeps!
Er is iets misgegaan bij het aanmelden, probeer het nogmaals...
Meld je hieronder aan voor dit programma. Zodra deze verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail.

Chiropractie & Fysiotherapie Boschveld helpt u gezond door het leven te gaan.

Om goed en gezond te kunnen bewegen is een goede samenhang van beweeglijkheid, stabiliteit en balans van uw lichaam noodzakelijk in combinatie met een optimaal werkend neurologisch systeem. Uw wervelkolom vormt hiervan de basis. Deze visie sluit aan bij de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van beweegzorg. Dit houdt in dat een uitgebreid bewegingsonderzoek de basis van een doelgerichte behandeling is bij chiropractie. Daarna kunnen onze chiropractoren met een grote keuze aan gewricht- en spiertechnieken, aangevuld met corrigerende oefeningen, diverse klachten met succes behandelen.

Chiropractie: wat doet een chiropractor?

Bij chiropractie is de wervelkolom de indicator van uw gezondheid. De chiropractor richt zijn behandeling specifiek op dit belangrijke deel van uw lichaam. Alle zenuwimpulsen lopen via de wervelkolom vanuit de hersenen naar de rest van het lichaam. Bij een wervelblokkade raken één of meerdere zenuwen bekneld en worden impulsen niet meer goed doorgegeven. Dit resulteert in pijn in de wervelkolom, tintelingen in armen en benen, maag- en darmklachten en in het ergste geval, uitvalverschijnselen. De chiropractor heft deze blokkades op door met zijn handen of met behulp van instrumenten druk uit te oefenen op de wervels. Bij alle chiropractische behandelingen en technieken voert de chiropractor zogenaamde manipulaties uit. Meestal dus met de hand en soms met een instrument.

Het kan gebeuren dat u tijdens een manipulatie een knakkend geluid hoort. Dit geluid is het gevolg van de snelle drukwisseling binnen het gewricht en is volkomen onschuldig. Een chiropractie consult doet in de meeste gevallen geen pijn.

Wij helpen u graag van uw klachten af door middel van chiropractie. Twijfelt u over uw klacht of heeft u vragen over de chiropractische behandelingen neem dan gerust metonsop. Neem ook contact met ons op als u wilt weten welke behandeling het beste bij u past. We voorzien u graag van advies.

H2 header

Platte tekst

H3 Header

Platte tekst

H4 header

Platte tekst

Quote

H4 header

Platte tekst

H5 header
 • Opsomming punt 1
 • Opsomming punt 2
 • Opsomming punt 3
 • Opsomming punt 4
H5 header
 1. Stap

Platte tekst

Heading H1

Heading H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading H3

Stukje tekst in bold

 • Opsomming - lijst item
 • Opsomming - lijst item
 • Opsomming - lijst item
 1. Opsomming - lijst item
 2. Opsomming - lijst item
 3. Opsomming - lijst item

Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Block Quote
Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Heading H4

Qube Programma's

Qube Programma's

Een kleine impressie

Qube Programma's

Qube Programma's

Andere

programma's

FLOW

The Flow is een nieuwe inner work-out voor je body & mind.

Ondernemers expeditie naar Zuid-Afrika

Ontwikkelingsreis buiten bestaande kaders in een wereld vol Inspriratie zelfreflectie en zingeving.

Voorkeursgedrag met DISC

Verhoog jouw persoonlijke effectiviteit in de samenwerking

Teamdag: Effectief samenwerken

Onderscheid jezelf als team en wordt effectiever door letterlijk met elkaar in "verbinding" te komen