Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
QUBE
Nieuws
-
17
July 2023

Nieuw Qube teamlid Corné Lindeque

Hi. Ik ben Corné, een chiropractor met passie voor gezondheid en welzijn. Ik ben gespecialiseerd in functionele, neurologische klachten. Dit omvat heel veel, van “normale rugklachten” tot revalidatie na bijvoorbeeld complex hersenletsel.

Mijn aanpak van zorg is gericht op het behandelen van de hele persoon, niet alleen op de symptomen. Ik geloof dat echte gezondheid en welzijn voortkomt uit het aanpakken van de onderliggende oorzaken van pijn en ongemak, in plaats van deze alleen maar te maskeren met medicatie of door middel van andere snelle oplossingen.

Elke klacht is bijzonder in zijn oorsprong, dus heeft ook een unieke oplossing nodig. Door gebruik te maken van meerdere behandelmethodes en specialismen zoals neurologische revalidatie, diverse chiropractische behandelmethodes(Cox technique, diversified manipulation) en verschillende musculoskeletale technieken, wordt elk behandelplan specifiek ontwikkeld voor uw klachten.

Maar ik begrijp ook dat fysieke gezondheid slechts één aspect is van algeheel welzijn. Ik geloof ook dat het onmogelijk is om het lichaam te scheiden van de mentale en emotionele vlakken, daarom huilen wij als wij pijn hebben. Door deze reden ben ik erg enthousiast om samen te werken met andere professionals zoals mentale gezondheid coaches, psychologische professionals, fitness coaches en ontwikkeling professionals, die mijn denkwijze over gezondheid en de kracht van geïntegreerde zorg delen.

Of je nu te maken hebt met chronische pijn, stress, angst, of gewoon wil werken aan het optimaliseren van je algehele gezondheid en welzijn, ik sta klaar om je te helpen! Door het samenwerkingsverband dat gebruik maakt van de expertises van een divers team aan professionals, ben ik ervan overtuigd dat we je kunnen helpen je gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Bedankt voor het overwegen van mij als jouw chiropractor, ik kijk er naar uit om samen te werken aan jouw reis naar een betere gezondheid!

Vriendelijke groet,

Corné

Heading H1

Heading H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading H3

Stukje tekst in bold

  • Opsomming - lijst item
  • Opsomming - lijst item
  • Opsomming - lijst item

Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Block Quote
Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Heading H4

Qube Programma's

Qube Programma's

Een kleine impressie

Qube Programma's

Qube nieuws en meer

andere interessante berichten

Heading

The Flow

Ervaar deze nieuwe methode voor diepe ontspanning en innerlijke rust

Heading

Nieuw Qube teamlid Pleuni Kievit

Pleuni versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch

Heading

Nieuw Qube teamlid Maarten Oude-Rikmanspoel

Maarten versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch

Heading

Nieuw Qube teamlid Sylvie van Bommel

Sylvie versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch