Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
SQ
Coaching
-
24 sept t/m 3 okt 2024

Ondernemers expeditie naar Zuid-Afrika

Bart Viguurs
Trainer | Coach
Wereld icoontje voor websites
Linkedin
Email icoontje van een enveloppe
Linkedin
Bel icoontje van een telefoon
Linkedin

Unieke expeditie voor ondernemers

24 sept t/m 3 okt 2024
Ik ben geintreseerd! Neem contact met me op.
Bedankt!
Je aanmelding is gemaild.
Oeps!
Er is iets misgegaan bij het aanmelden, probeer het nogmaals...
Meld je hieronder aan voor dit programma. Zodra deze verwerkt is ontvang je een bevestigingsmail.

UNIEKE EXPEDITIE NAAR ZUID-AFRIKA

In navolging van onze expedities in 2018 en 2019 organiseren wij een unieke expeditie naar Zuid-Afrika van 24 september t/m 3 oktober 2024. Met een select gezelschap van zes ondernemers en drie begeleiders (Richard van den Broek, Bart Viguurs en Ed Rakhorst) reizen we af naar dit inspirerend land vol cultuur en natuur.

Waarom onderneem je deze reis?

De Expeditie Zuid Afrika is ontworpen voor ondernemers die zich buiten de bestaande kaders en grenzen persoonlijk willen ontwikkelen.

Ondernemers hebben een druk bestaan. Er zijn maar weinig momenten om tot rust te komen, laat staan voor zelfreflectie. Best belangrijk als het gaat om het verkrijgen van nieuwe inzichten en het uitwerken van plannen. Soms kom je gewoon niet toe aan wat belangrijk is of is de balans zoek. Een bewuste keuze om afstand te nemen van de dagelijkse gang van zaken kan daarbij helpen, is vaak zelfs noodzakelijk.

Waarom Zuid Afrika?

Tijdens de Zuid Afrika expeditie ga je uit je comfort zone en komen een aantal zaken samen. Enerzijds omdat je met andere ondernemers op reis bent, anderzijds omdat Zuid Afrika een fascinerend en inspirerend land is. Sterk gevormd door de invloeden uit het verleden en de spirituele kracht van de natuur die zowel energie geeft als nederig maakt. Beide hebben het land gemaakt tot een multiculturele en intrigerende samenleving. Zuid Afrika is een betoverende combinatie van natuur en cultuur waar rust, zelfreflectie en geestelijke rijkdom eigenlijk vanzelf komen.

COMMITTED in Zuid Afrika

Het is geen toeval dat wij gekozen hebben voor een Expeditie naar Zuid Afrika.

We hebben samen een reis naar Zuid Afrika gemaakt en daar eigenhandig mogen ervaren wat de waarde van deze expeditie is.

Rust om na te denken welke richting je op wilt, inspiratie van de bevolking en de natuur, goede gesprekken op de veranda, geen afleiding vanuit Nederland en de dagelijkse werkzaamheden, filosoferen over onze nalatenschap als persoon/onderneming en simpelweg onvergetelijke indrukken van 1 van de mooiste landen ter wereld.

Zuid Afrika heeft daarnaast een rijke geschiedenis in de rugby sport. Het beeld van President Nelson Mandela, gehuld in rugby shirt, bijbehorende pet en betoverende glimlach, die Springboks captain Francois Pienaar de wereldbeker overhandigt is een beeld dat bij iedere rugbyliefhebber kippenvel oplevert. Hiermee liet de “Rainbow nation” zien dat sport mensen samen brengt, ongeacht de geschillen. Dit past sterk bij onze overtuiging “Vooruitgang door beweging”.

Wat ondernemen we?

Van 24 september tm 3 oktober 2024 ondergaan we met 6 ondernemers en 3 begeleiders een unieke expeditie op verschillende gebieden.

Natuur: Zuid Afrika heeft prachtige natuur. Tijdens de jeep- en wandelsafari sta je er (letterlijk) midden in. Je breng onder andere een bezoek aan Kruger National Park en vangt een glimp op van de ‘Big 5’.

Cultuur: Een bezoek aan de townships brengt je in contact met het ware Zuid Afrika. Zo krijg je een helder beeld van hoe de Zuid Afrikaanse samenleving in elkaar steekt.

Educatie: Vrijwilligerswerk is een uitstekende manier om de inwoners van een land deep down te leren kennen. Op de schooltjes van Stichting vrienden van Bambanani* word je betrokken bij kinderen, de onderwijzers en steek je je handen uit de mouwen. Een unieke ervaring die je meeneemt voor de rest van je leven.

Samen levert dit nieuwe indrukken, inspiratie en bezinning op. Aarden in natuur en cultuur. Ver van huis met tijd om de zaken op een rijtje te zetten. Samen met andere ondernemers en momenten voor jezelf. Met zelfrelativering en een andere kijk op het leven als resultaat.

*Stichting Vrienden van Bambanani

Tijdens de Expeditie Zuid Afrika bundelen we letterlijk en figuurlijk onze krachten met Stichting Bambanani. Ed Rakhorst brengt op inspirerende wijze de plaatselijke bevolking in beweging ten behoeve van de kinderen in Zuid-Afrika. Samen met Ed bezoeken we projecten van de stichting en gaan we aan de slag.

Bambanani bouwt schooltjes voor Zuid Afrikaanse kinderen. Een veilige plek om te leren en waar honger niet bestaat. Daardoor ontstaat er ruimte in hun hoofd. Ruimte om te spelen, om te dromen. Dat creëert zelfvertrouwen en zekerheid. De schooltjes zijn zoveel mogelijk zelfvoorzienend. Minder overleven dus. De kinderen durven verder te kijken dan de dag van vandaag en hebben een toekomst.

Is deze uitdaging iets voor jou?

H2 header

Platte tekst

H3 Header

Platte tekst

H4 header

Platte tekst

Quote

H4 header

Platte tekst

H5 header
 • Opsomming punt 1
 • Opsomming punt 2
 • Opsomming punt 3
 • Opsomming punt 4
H5 header
 1. Stap

Platte tekst

Heading H1

Heading H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading H3

Stukje tekst in bold

 • Opsomming - lijst item
 • Opsomming - lijst item
 • Opsomming - lijst item
 1. Opsomming - lijst item
 2. Opsomming - lijst item
 3. Opsomming - lijst item

Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Block Quote
Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Heading H4

Qube Programma's

Qube Programma's

Een kleine impressie

Qube Programma's

Qube Programma's

Andere

programma's

FLOW

The Flow is een nieuwe inner work-out voor je body & mind.

Chiro | Fysio

Functionele begeleiding bij Boschveld Chiropractie

Voorkeursgedrag met DISC

Verhoog jouw persoonlijke effectiviteit in de samenwerking

Teamdag: Effectief samenwerken

Onderscheid jezelf als team en wordt effectiever door letterlijk met elkaar in "verbinding" te komen