Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
QUBE
Nieuws
-
6
September 2023

Nieuw Qube teamlid Maarten Oude-Rikmanspoel

Hallo! Ik ben Maarten. Ik werk als IT’er en coach, ben een yogi, vader en nog veel meer. Het meest geniet ik als ik anderen kan begeleiden om mentaal beter in je vel te zitten. Meestal help ik mensen met het voorkomen van een burn-out, het verminderen van mentale onrust en het vinden van rust in plaats van continue inspanning. Maar ook als je je afvraagt: “Wat doe ik hier?", “Hoe wil ik met mijn omgeving samenleven?” of “Ik geef mijn leven een ‘4’, hoe maak ik er tenminste een ‘7’ van?” Mensen komen bij mij voor veiligheid, een luisterend oor, inzicht in hun problemen of gewoon raad.

De aanpak die ik het beste vind werken bestaat uit een 3 tot 5 sessies. Dat kunnen gesprekken zijn. Maar het liefst werken we met het lichaam om uit je hoofd te komen. We gaan uit van jouw ontwikkelbehoefte op dat moment en maken hierbij gebruik van de meest effectieve oefeningen en leermiddelen uit de Kundalini Yoga, Tension Releasing Exercises © methode, de natuur en de klanken van muziek.

Ik geloof er in dat de oplossing voor jouw ontwikkelbehoefte niet alleen in het mentale of fysieke stuk zit. Uit mijn eigen ervaringen met een overspannen moeder, vader met lymfklierkanker en broertje met acute leukemie, zag je dat alleen mentaal of fysiek herstellen niet op zichzelf werkt. Mijn broertje herstelde pas écht na een combinatie van fysiek herstel via chemotherapie, maar ook mentale begeleiding, levensstijlverandering en emotionele verwerking. Nu zijn dit levenssituaties die ons zijn overkomen. Maar als jij bewust kiest voor een stap in jouw eigen ontwikkeling, zul je meer blijvend resultaat hebben door op meerdere vlakken (IQ, EQ, FQ, SQ) te werken aan jezelf. Dat werk ben je waard.

Via een multidisciplinaire aanpak, zoals we die bij de QUBE voor ogen hebben, zul je meer moeten trainen dan alleen IQ en FQ. Vanuit de TRE© en de wetenschap en theorieën rondom traumaverwerking weten we namelijk: the body keeps the score. Dit betekent dat de dingen die je hebt meegemaakt en dagelijks meemaakt, je lichaam op een bepaalde manier vormgeven. Het lichaam wil overleven, dus schikt zich naar de omstandigheden. Laten we daar samen aan werken. Werken aan je ‘resilience’ en niet alleen je kracht en uithoudingsvermogen. De kracht en mogelijkheid om na een moeilijke levenssituatie terug te keren in een staat van ontspanning, gezondheid, tevredenheid en kalmte.

Dus zoek je meer zin in je leven. Wil je weten wat je hier doet en waar je energie van krijgt? Of wil je loskomen van lastige aspecten in je leven die fysiek of mentaal niet op te lossen zijn? Neem dan eens contact op.

Bij voorbaat dank om samen jouw leven te kunnen verrijken,

Maarten

Heading H1

Heading H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading H3

Stukje tekst in bold

  • Opsomming - lijst item
  • Opsomming - lijst item
  • Opsomming - lijst item

Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Block Quote
Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Heading H4

Qube Programma's

Qube Programma's

Een kleine impressie

Qube Programma's

Qube nieuws en meer

andere interessante berichten

Heading

The Flow

Ervaar deze nieuwe methode voor diepe ontspanning en innerlijke rust

Heading

Nieuw Qube teamlid Pleuni Kievit

Pleuni versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch

Heading

Nieuw Qube teamlid Sylvie van Bommel

Sylvie versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch

Heading

Nieuw Qube teamlid Corné Lindeque

Corné opent Boschveld Chiropractie in Qube Den Bosch