Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
QUBE
Informatie
-
12
July 2023

Waar staat de Q voor in Qube?

QUBE
-
Informatie

12
July 2023
Bedankt!
Je aanmelding is gemaild.
Oeps!
Er is iets misgegaan bij het aanmelden, probeer het nogmaals...

De Q in QUBE refereert naar de 4 Q’s: IQ, EQ, FQ en SQ zijn verschillende soorten intelligenties. Elk van deze soorten intelligenties wordt geassocieerd met verschillende aspecten van het menselijk gedrag en karakter.

IQ:

Dit staat voor Intelligentie Quotiënt en is gericht op cognitieve intelligentie, zoals logisch denken, probleemoplossing, abstract redeneren, enz. IQ-tests worden gebruikt om de cognitieve capaciteit van een persoon te meten.

EQ:

Dit staat voor Emotionele Quotiënt en is gericht op emotionele intelligentie. Dit omvat het vermogen om emoties te begrijpen, te beheren en effectief te gebruiken in communicatie en relaties met anderen. EQ omvat ook empathie, het vermogen om zich in anderen in te leven en te begrijpen hoe ze zich voelen.

FQ:

Dit staat voor Fysieke Quotiënt en is gericht op lichamelijke intelligentie. FQ heeft betrekking op het vermogen om het eigen lichaam te beheersen en te coördineren, alsmede op de vaardigheden in sport en fysieke activiteiten.

SQ:

Dit staat voor Spirituele Quotiënt en is gericht op spirituele intelligentie. Dit omvat het vermogen om betekenis te geven aan het leven, waarden en ethiek te begrijpen en het ontwikkelen van een gevoel van innerlijke rust en welzijn.

Elke vorm van intelligentie kan worden ontwikkeld en verbeterd door oefening, ervaring en training. Het ontwikkelen van een evenwichtige combinatie van deze verschillende soorten intelligenties kan bijdragen aan succes en welzijn in alle aspecten van het leven, inclusief professionele prestaties, persoonlijke relaties en emotioneel welzijn.

QUBE Den Bosch faciliteert “ruimte”om te werken aan jouw balans hierin door diverse trainingen workshops.

Geïnteresseerd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Heading H1

Heading H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading H3

Stukje tekst in bold

  • Opsomming - lijst item
  • Opsomming - lijst item
  • Opsomming - lijst item

Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Block Quote
Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Heading H4

Qube Programma's

Qube Programma's

Een kleine impressie

Qube Programma's

Qube nieuws en meer

andere interessante berichten

Heading

Nieuw Qube teamlid Sytske Wierda

Sytske versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch

Heading

The Flow

Ervaar deze nieuwe methode voor diepe ontspanning en innerlijke rust

Heading

Nieuw Qube teamlid Pleuni Kievit

Pleuni versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch

Heading

Nieuw Qube teamlid Maarten Oude-Rikmanspoel

Maarten versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch