Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
QUBE
Nieuws
-
9
October 2023

Nieuw Qube teamlid Pleuni Kievit

Hi, ik ben Pleuni!

Een doelgerichte topsportster in de sport Rugby Sevens. On and off the field ben ik een echte "teamplayer" met oog voor detail.

Het geeft mij energie om mensen met diverse vraagstukken te helpen. Dit kan zijn op het gebied van rugby, teamontwikkeling of fysieke krachtsport. Ik ben nieuwsgierig naar jouw vraagstuk, ontwikkelingsdoel en levenservaring. Dit helpt mijzelf verder te ontwikkelen. Daarnaast zet ik ook graag mijn expertise in om samen aan de slag te gaan met jouw doel. Met mijn empathisch vermogen kan ik snel inspelen op situaties en verschillende persoonlijkheden.

Als topsportster ben ik op dit moment zes maanden per jaar actief in Japan (jan t/m juni). Het vermogen om jezelf aan te passen aan de omgeving is daarbij erg relevant. Door het spelen in- en met spelers uit diverse continenten doorleef ik samenwerkingsverbanden met een diversiteit aan culturen. Deze ervaring heeft mij laten inzien dat elk teamverband anders is en dat dit ook flexibiliteit en aanpassingsvermogen vraagt van mijzelf om tot een gezamenlijk succes te komen.

Als personal trainer bij Qube vind ik het interessant om mensen met ieder zijn/haar eigen persoonlijkheid te ontmoeten. Er is niet alleen ruimte om hard te trainen en te werken aan fysieke ontwikkelingsdoelen. De gesprekken tussen het zweten door, zijn van evenveel waarde. Het is gaaf om van elkaars expertise te leren en daarover te sparren. Uiteraard is er ook ruimte voor humor!

Als nieuwsgierig persoon en altijd opzoek naar ontwikkeling, loop ik elke dag met een nieuw inzicht de Qube uit. Energiek en voldaan van de mensen, kan ik mijn eigen kracht- en veldtraining voortzetten. Helaas kan ik door mijn leven als topsportster, niet twaalf maanden per jaar, fysiek aanwezig zijn in het clubhuis van de Qube. In de tijd dat ik aanwezig ben, hoop ik je graag te ontmoeten!

Pleuni

Heading H1

Heading H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading H3

Stukje tekst in bold

  • Opsomming - lijst item
  • Opsomming - lijst item
  • Opsomming - lijst item

Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Block Quote
Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Heading H4

Qube Programma's

Qube Programma's

Een kleine impressie

Qube Programma's

Qube nieuws en meer

andere interessante berichten

Heading

The Flow

Ervaar deze nieuwe methode voor diepe ontspanning en innerlijke rust

Heading

Nieuw Qube teamlid Maarten Oude-Rikmanspoel

Maarten versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch

Heading

Nieuw Qube teamlid Sylvie van Bommel

Sylvie versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch

Heading

Nieuw Qube teamlid Corné Lindeque

Corné opent Boschveld Chiropractie in Qube Den Bosch