Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Meer informatie
QUBE
Nieuws
-
10
August 2023

Nieuw Qube teamlid Sylvie van Bommel

Hi, ik ben Sylvie, Nuchter en geaard. Maar ook vooral nieuwsgierig, creatief en ik verdiep me graag. Ik geef je kennis en inzicht. Ik hecht aan interactie. We doen het samen. Zodat jij kan werken aan je eigen uitdagingen en antwoorden krijgt op je vragen. Ik leg verbinding tussen de wetenschap en jouw patronen en je vraagstukken.

Mijn uitgangspunt is de Psycho Neuro Immunologie. Dat klinkt ingewikkeld, maar kort gezegd gebruik ik van verschillende medische wetenschappelijke gebieden de kennis om de energieverdeling van jouw lichaam in kaart te brengen. De vakgebieden die hiervoor input leveren zijn; de genetica en epigenetica, de immunologie, neurologie en endocrinologie, de psychologie en biochemie. Via deze geïntegreerde visie kan ik zoeken naar de oorzaken en patronen die horen bij je klacht of symptoom. Klachten en symptomen staan namelijk nooit op zichzelf. De kunst van het genezen is kijken naar het geheel. Evidencebased en praktisch.

Niet alleen fysieke prikkels, maar ook voeding, lifestyle, emoties, gedachten worden in je lichaam omgezet in moleculaire patronen met een fysieke reactie en een effect. Dat werkt aan de hand van stoffen die je lichaam kan produceren. Hormonen bijvoorbeeld, of neurotransmitters of stoffen uit je immuunsysteem. Cortisol en adrenaline ken je wel; je Buddies bij stress. Zij maken energie vrij en sturen die naar je spieren en je brein; een direct energetisch effect! Bedoeld om het gevecht te kunnen aangaan of als dat verstandiger is; hard weg te kunnen rennen.

Ik kan met mijn kennis en ervaring eventuele vastgelopen werkingsmechanismes of weefsels van je lichaam in kaart brengen, zodat we ze vervolgens gericht kunnen beïnvloeden. Bovendien geef ik praktische tips en tools die je helpen bij het hervinden van je homeostase; je mentaal en fysiek evenwicht. Mijn medicijn? VOEDING!

 

The Qube &Sylvie

Iedereen bij de QUBE gelooft enorm in de kracht van COMPLEET naar gezondheid kijken. We zetten ons daar allemaal voor in. Bij de QUBE werken we op ons eigen vakgebied aan de fundamenten van jouw welzijn. Met dezelfde complete denkwijze en benadering. Het is namelijk onmogelijk om bij een klacht het lichaam te scheiden van het brein of van de omgeving. Alles hangt met elkaar samen. We behandelen geen symptomen maar jou als mens. En gaan met kennis en ervaring op zoek naar de onderliggende oorzaken van je klachten. Gezondheid en je lekker voelen is geen eindpunt maar een reis. Het kost tijd en moeite. Daarom doen we het samen.

Beweging en sport, de werking van je lichaam, ademhalen, je omgeving, stress, slaap, emoties & gedachten, je voeding.

 Laten we samen beginnen!

Heading H1

Heading H2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading H3

Stukje tekst in bold

  • Opsomming - lijst item
  • Opsomming - lijst item
  • Opsomming - lijst item

Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Block Quote
Heading H4

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet.

Heading H4

Qube Programma's

Qube Programma's

Een kleine impressie

Qube Programma's

Qube nieuws en meer

andere interessante berichten

Heading

Nieuw Qube teamlid Sytske Wierda

Sytske versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch

Heading

The Flow

Ervaar deze nieuwe methode voor diepe ontspanning en innerlijke rust

Heading

Nieuw Qube teamlid Pleuni Kievit

Pleuni versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch

Heading

Nieuw Qube teamlid Maarten Oude-Rikmanspoel

Maarten versterkt het team van professionals in Qube Den Bosch